Tisztelt Érdeklődő!

Örömünkre szolgál, hogy továbbtanulásakor az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara iránt érdeklődik. Szeretnénk, ha tudná, hogy komoly felelősséget érzünk aziránt, hogy az egyetemen megkapja mindazt az oktatást, támogatást, amire szüksége van az oklevele megszerzéséhez illetve ahhoz, hogy biztos alapokat kapjon egy szakmailag sikeres jövő kiépítéséhez.

Kedves Felvételiző(nk)!

Az alábbi felvételi oldalunkon reményeink szerint minden kérdésedre megtalálod a választ, leginkább arra vonatkozóan, hogy miért is válasszál bennünket az Óbudai Egyetemen https://felveteli.uni-obuda.hu/

Műszaki, informatikai, gazdaságtudományi, természettudományi, agrár, valamint pedagógiai területeken szerezhetsz piacképes diplomát az Óbudai Egyetem 7 karán és 2 képzési központjában 18 alapszakon, 16 mesterszakon, 4 doktori iskolában, illetve 5 felsőoktatási szakképzés és számos szakirányú továbbképzés közül választhatsz.
Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási intézményében mintegy 12 ezer hallgató folytatja  a tanulmányait. A magyar mérnökök egyharmada az Óbudai Egyetemen szerzi meg diplomáját, és a végzést követően szinte azonnal el tudnak helyezkedni szakterületükön.

Felvételi tájékoztató a 2024/2025. tanévre vonatkozóan: https://felveteli.uni-obuda.hu/felveteli-tajekoztato-a-2024-2025-tanevekhez/

Az Óbudai Egyetem képzéseire a központi felsőoktatási felvételi eljárás keretében elektronikus úton lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. A képzés kiválasztását követően egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolítható a felvételi jelentkezés és nyomon követhető az eljárás folyamata.

Kíváncsi vagy a felvételi pontjaidra? pontszámító kalkulátor segít: https://www.felvi.hu/felveteli/pontszamito

A duális képzésre való jelentkezés esetén a felvi.hu oldalon kell az adott szakra jelentkezni, és ezzel párhuzamosan a kiválasztott munkahelyre.
Oldalunkon közvetlen link található minden partnercég duális oldalára, ahol információt tettünk közzé a jelentkezés módjáról, és folyamatáról.
További információk

A szakirányú továbbképzésekre közvetlenül az egyetemen kell jelentkezni, melyről információ és jelentkezési lap az adott szak leírásánál található.

Fontos időpontok

A felvételi eljárás fontos időpontjai:

20210201 Felveteli idopontok

Adott eljárásban a dátumok módosulhatnak.
A pontos dátumokért kérjük, tanulmányozza az aktuális felvételi tájékoztatót!

Jelentkezés módja

Elektronikus jelentkezés: regisztrációt követően, az elektronikus felvételi adatlap kitöltésével a www.felvi.hu honlapon keresztül történhet. Az általános felsőoktatási felvételi eljárásban legfeljebb hat jelentkezési hely jelölhető meg a jelentkező az általa meghatározott jelentkezési sorrendet a felvételi eljárás során egy alkalommal módosíthatja.

A felvételi folyamata

 efelveteli folyamat

Forrás: www.felvi.hu

Eljárási díjak

A felsőoktatási felvételi eljárás során a jelentkező díjmentesen nyújthatja be a jelentkezési kérelmét. A díjmentes alapjelentkezés három képzés megjelölését teszi lehetővé, ezen felül a jelentkezőnek jelentkezésekor – a jelentkezési helyek számától függően – kiegészítő díjat kell fizetnie.

Figyelem! Egy jelentkezési helynek számít, ha a jelentkező ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formáját megjelöli, azaz ha az intézmény, a kar, a szak, a képzési szint, a munkarend, a képzési helye és nyelve is azonos, csak a finanszírozási forma tér el. Ezeket természetesen külön sorban kell feltüntetni, ennek értelmében jelentkezéskor maximum tizenkét sor tölthető ki.

Ha a felvételivel kapcsolatosan kérdése merülne fel, keresse Major-Perlaki Andrea tanulmányi irodavezetőt:
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: +36 22 200 419

Felvételi tárgyak
Duális képzés
Kollégium
Nyílt napok