A GriffSoft 30 éve meghatározó szerepet tölt be az ügyviteli szoftverek piacán saját fejlesztésű Forrás gazdálkodási rendszerével.  Magyar tulajdonú, dinamikus, lendületes és innovatív cégünk három városban is jelen van: Budapesten, Szegeden és Székesfehérváron. Közel 1000 vállalat, közigazgatási, költségvetési intézmény, Önkormányzat használja szerteágazó feladataira, az általunk fejlesztett Forrás és SmartBrick rendszereket, valamint ezek informatikai és szakmai szempontból kiemelten támogatott moduljait.

A három évtizedes tapasztalat biztos alapokat nyújt a GriffSoft dolgozói számára, melynek alappillérei a szakmaiság és a rugalmasság. Büszkék vagyunk arra, hogy minden kollégánkkal folyamatosan együtt fejlesztjük a céget, így a leghatékonyabban, a legjobb megoldásokat szállítjuk ügyfeleink változatos igényeinek megfelelően. Cégünk fő értéke, a magas szakmai színvonalú megoldás, amely komoly kihívást jelent egyéni szinten is, ezért olyan elkötelezett, önálló és értékteremtő kollégákat keresünk, akik felelősségteljesen néznek szembe a kihívásokkal.

Fejlesztéseink és ötleteink kiapadhatatlan Forrásként szolgálnak az ambícióval bíró, akár junior, akár senior szakembereknek. Termékpalettánk folyamatosan bővül, újabb és újabb megoldásokat találunk ki, legyenek ezek robosztus integrált teljes körű ügyviteli rendszerek, mesterséges intelligenciával támogatott, folyamatautomatizált, elektronikus ügyintézést szolgáló szoftver megoldások, vagy mindenki számára könnyen kezelhető látványos mobil alkalmazások.

Cég honlapja

Jelentkezni az alábbi dokumentumok Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő beküldésével lehet:

  • fényképes önéletrajz, motivációs levél - középiskola utolsó előtti évfolyam év végi bizonyítványának másolata
  • középiskola utolsó évfolyam félévi bizonyítványának másolata
  • érettségi bizonyítvány másolata (ha van)
  • nyelvvizsga bizonyítvány másolata (ha van) - OKJ-s bizonyítvány másolata (ha van)

Mely szakról várnak hallgatókat?

Mérnökinformatikus BSc
Keressük azokat a lelkes, csillogó szemű, egyetemi hallgatókat, akiket érdekel a szoftverfejlesztés világa.

Mit kínálunk?

Szakmai kihívásokkal teli változatos munkát, rugalmas munkakörülményeket, jó csapatot és piaci jövedelmet.

Hogyan zajlik a kiválasztási eljárás?

Jelentkezni részletes önéletrajzzal, néhány soros motivációs kísérőlevéllel lehet emailben, amelyet személyes elbeszélgetés követ.

Gyakorlati helyszín:

8000 Székesfehérvár, Vértanú u. 96.
(1041 Budapest, Görgey Artúr u. 69-71.)

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

HR terület: Hegedűs Gréta, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 865 1513
Adminisztráció: Jancsóné Rimóczi Rita, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 599 9827