Howmet - Köfém Kft.
Az amerikai tulajdonú Howmet -  Köfém Kft. (korábban Alcoa- Köfém, majd Arconic- Köfém Kft.) mintegy 1.500 munkavállalót foglalkoztat Székesfehérváron (Fejér megye) és Nemesvámoson (Veszprém megye). Három termelő üzletágunk (Keréktermé k, Erőmű és Meghajtó Rendszerek,  Kötőelem Rendszerek) mellett Székesfehérváron mű ködik a Howmet Globális Üzleti Szolgáltató  Központja, valamint a  Központi Szervezetek is.

Mi megvalósítjuk a lehetetlent!
Munkatársaink hozzáértése és fejlett gyártási technológiáink segítségével olyan minőségben és hatékonysággal állítjuk elő termékeinket, amelyek garanciát jelentenek a vásárlóink sikerére. A termékeink által még inkább úttörőnek számítunk és megvalósítjuk mindazt, ami nemrég még elképzelhetetlennek tűnt.

A Howmet legfőbb innovátora a  különféle fémekből  készült termékeknek, valamint a precíziós mérnöki munka és a fejlett technológiájú gyártás globális vezető cége. Olyan, áttörést jelentő termékeket hozunk világszerte létre, amelyek átalakítjá k az iparágakat. Vevőinkkel szorosan együttmű ködve oldunk meg bonyolult műszaki feladatokat, hogy átalakítsuk a repülés, az autóvezetés és a motorok meghajtásának módjait.

A Howmet -  Köfém Kft.-nél széles lehetőségek állnak a hallgató k és frissdiplomások rendelkezésére számos tudományágban. Fontos részévé válhatsz eredményorientált csapatunknak, hiszen kihívást jelentő munkát és fejlődési lehetőségeket biztosítunk számodra. Szoros kapcsolatban állunk a felsőoktatási intézményekkel mind a duális k épzési program, mind a szakmai gyakorlati együttműk ödés keretében.

A Howmet jelentős összeggel támogatja a k özösségi kezdeményezéseket 1993 óta Magyarországon.

Cég honlapja, Facebook
Információk a duális képzésről és a jelentkezésről
Jelentkezz a nyitott duális gyakornoki pozíciókra a lenti e-mailes elérhetőségen!
A duális programban való részvétel feltétele a sikeres egyetemi/főiskolai felvételi és azzal párhuzamosan a sikeres vállalati felvételi.

Mely szakról várnak hallgatókat?

Tehetséges és motivált fiatalokat várunk, akik számára fontos a tanulmányok iránti elkötelezettség, érdeklődnek a műszaki tudományok és az ipari tevékenység  iránt, gyakorlatias szemlélettel, jó kommunikációs készséggel és alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkeznek.

Mérnökinformatikus BSc, Gépészmérnök BSc, Műszaki menedzser BSc, Villamosmérnök BSc

Gyakorlati helyszín:

8000 Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.