Duális képzés

DUÁLIS KÉPZÉS AZ ÓE ALBA REGIA MŰSZAKI KARÁN

Az Óbudai egyetem Alba Regia Műszaki Karán alapképzésen (BSc): gépészmérnök alapszakon, mérnökinformatikus alapszakon, műszaki menedzser alapszakon, villamosmérnök alapszakon, valamint mesterképzésen (MSc) mechatronikai mérnök mesterszakon indul duális képzés.

Amennyiben a duális képzési formát választod, akkor tanulmányaid során egyidejűleg leszel az egyetem nappali tagozatos hallgatója, és a gyakorlati oktatást nyújtó vállalat hallgatói munkaszerződés keretében foglalkoztatott gyakornoka. Amellett, hogy naprakész szakmai gyakorlati ismereteket sajátíthatsz el, és a legújabb technológiákat ismerheted meg az adott cégnél, a képzés teljes időtartamára fizetést is kapsz tolük. Így a tanulás mellett pénzt is keresel, önfenntartóvá válhatsz már egyetemi éveid alatt.

  1. Választani az egyetem duális partnercégei közül. Oldalunkon közvetlen linket találsz minden partnercég duális oldalára, ahol tájékoztatást találsz a jelentkezés módjáról, és folyamatáról.
  2. A felvi.hu oldalán jelentkezni az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára a nappalis duális Képzések egyikére.
  3. Amennyiben a felsőoktatási felvételi eljárás és a céges kiválasztási eljárás is sikeres, tanulmányaid megkezdésével egyidejűleg, megkezdheted gyakorlati tanulmányaidat hallgatói munkaszerződés keretében az adott cégnél.

Vállalati partnereink az egyes alap és mesterszakok duális képzésében:

Tanulj a szakma legjobbjaitól!
Fehérvár, Téged vár!

Amennyiben kérdései vannak a duális képzéssel kapcsolatban,
keresse fel a Duális Koordinációs Iroda munkatársait:
Pogátsnik Monika DKI igazgató - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takács Éva Duális képzési koordinátor - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vállalati Partnereink:
Kattintson a cégek logójára további információkért!

 

Hallgatók figyelem!
Munkanaplók és szakmai gyakorlat értékelőlapok leadási határideje:
szeptember 20. és február 20.

 

AMK Duális képzés felvételi