Tisztelt leendő első évfolyamos levelezős Hallgatónk!

A tanévkezdéssel kapcsolatos minden információt és linket összegyűjtve megtalálja honlapunk gólyáknak kialakított felületén

Kérem, hogy az alábbi tájékoztatót nagyon figyelmesen olvassa el!

BEIRATKOZÁS a 2023/24. tanévre online formában történik,  határidő a beiratkozási lap kitöltésére a Neptun rendszerben: augusztus 20. (hitelesítés aug.25.),
a pótfelvételi eljárás esetén a regisztrációs hét közepe, az ehhez szükséges információk itt érhetők el.

Levelezős hallgatók tanévkezdő tájékoztatója szeptember 8-án 8:00 – 9:30-ig tájékoztató, helyszín: ÓE-AMK, Budai út 45. K. épület Fsz. 28.

Az első éves hallgatóknak a tantárgyak felvétele (mintatanterv szerint) egységesen történik, így ezzel kapcsolatosan Önnek nincs feladata.

Az első konzultációra kérjük az alábbiakat hozza magával (amennyiben a szóbeli elbeszélgetésen - mesterszak - a másolatokat már leadta, akkor nem kell ismételten elhoznia):
1 db 3,5x4.5 cm méretű (útlevél minőségű, világos hátterű, egy évnél nem régebbi) fényképet
eredeti érettségi bizonyítványát / felsőfokú oklevelét + MÁSOLATÁT
eredeti nyelvvizsga bizonyítványát + MÁSOLATÁT

A FÉLÉV IDŐBEOSZTÁSA:

Szak Helyszín
1. konzultáció
2. konzultáció
3. konzultáció
4. konzultáció

Földmérő és földrendező mérnök (BSc)

Pirosalma utca 1-3.

szeptember
28. - 30.

október
19. - 21.

-

december
7. - 9.

Gazdálkodási menedzsment (BSc)

Budai út 43.

szeptember 28.

október 19.

november 9.

december 7.

Villamosmérnök (BSc) alapszak

Budai út 45.

szeptember
28. - 29.

október
19. - 20.

november
9. - 10.

december
7. - 8.

Geoinformatika (MSc) mesterszak

Pirosalma utca 1-3.

szeptember
7. - 9.

október
26. - 28.

-

december
7. -  9.

Mechatronika (MSc) mesterszak

Budai út 45.

szeptember
21. - 22.

október
12. - 13.

november
2-3., 16. - 17.

-

Korábbi felsőoktatási tanulmányai alapján KREDITÁTVÉTELI KÉRELMET a képzés során egyszer nyújthat be, a képzés kezdetén. A kreditátvételi kérelemhez nyomtatvány letölthető itt. A kérelmeket a regisztrációs hét hétfőjéig 2023. szeptember 4-ig kell a tanulmányi irodán leadni, vagy aláírva és szkennelve elküldeni (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), melyhez mellékelni kell a kérelemben szereplő tárgyak hivatalos tantárgyi tematikáit is, valamint a teljesítést igazoló hiteles leckekönyv másolatot.

PASSZÍV FÉLÉVre vonatkozó kérelmek intézése (aki tanulmányainak megkezdését a következő tanévre halasztja): a regisztrációs hét első napjáig a NEPTUN rendszeren keresztül történik. A kérelmet az online beiratkozás után tudja leadni. További információt itt talál.

Kérjük a mozgásszervi, érzékszervi vagy beszédfogyatékos, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb fejlődési vagy magatartás szabályozási zavarral küzdő hallgatóinkat, hogy az állami támogatás megigénylésének érdekében az itt elérhető NYILATKOZATOT szíveskedjen kitölteni és elküldeni Bekk Tímeának: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Ha bármilyen kérdése van írjon a TANULMÁNYI IRODA e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., kérjük minden esetben írja bele a levélbe a szakot, ahova felvételt nyert) vagy hívja a Tanulmányi Irodát, az elérhetőségüket itt találja.

Az Óbudai Egyetem hallgatói ingyenesen tölthetik le és telepíthetik akár 5+5 asztali számítógépre és okos eszközre az Office 365 ProPlus programcsomagot a regisztrációt követően, ehhez linket itt talál. Kérjük töltse le a Microsoft Teams szoftvert is, mely egyetemünkön az online kurzusok eszköze.

Kérjük, folyamatosan kísérje figyelemmel KARUNK HONLAPját, melyen sok hasznos információt talál.
Karunk legfontosabb híreit FACEBOOK oldalunkon követheti.
Kövesse karunk INSTAGRAM oldalát (oeamk.szekesfehervar)!

Sok fontos kifejezetten az elsős évfolyamnak szóló információ található az OE AMK Gólyák 2023 FACEBOOK csoportban.