Szakdolgozat feltöltés és a bekötött verzió leadása

Szakdolgozat feltöltés itt: https://diploma.uni-obuda.hu/
Feltöltési határidő: 2022. december 15. 24:00 (éjfél).
Bekötött változatot 1 példányban az intézeti adminisztrátoroknak kell leadni 2023. január 16.

  • GEO: titkárság (Pirosalma u. 1-3. fsz. 5.)
  • MI és TSZI: intézeti adminisztrátorok (Budai út 45. F/115. robot laborral szemben)
Záróvizsga jelentkezés

Záróvizsga jelentkezés a neptun rendszerben, Ügyintézés/Záróvizsgák menüpontban, az adott záróvizsga időszak jelentkezés megjelölésével.
Jelentkezési időszak: 2022. november 30. – 2022. december 15.

Záróvizsga

Téli záróvizsgák időpontja: 2023. január 23. – június 27. között, beosztás szerint  (az előzetes beosztás az intézetekre kattintva megtekinthető).
Intézetek:

A bíráló, a vizsgabizottság, és az ÓE archívuma is a szakdolgozat digitális verzióját kapja meg, melyet minden jelentkező feltöltött a szakdolgozat portálra. A bekötött dolgozatot a záróvizsga befejezése után mindenki visszakapja.

Az intézeti szakdolgozat és záróvizsga felelősök

Geoinformatikai Intézet: Dr. Katona János (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Mérnöki Intézet: Tolner Nikoletta (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Természettudományi és Szoftvertechnológiai Intézet: Módné Takács Judit (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Záróvizsga menete

A záróvizsga a dolgozatok védésével kezdődik (prezentáció max 10 perc), majd a szóbeli résszel folytatódik. A felelés a bizottsági táblázatokban szereplő sorrendben történik. A tételek kidolgozására a felkészülési idő tételenként kb. 30 perc.

A vizsgára hozzon magával kék színű tollat(kat), fényképes igazolványt. Öltözet az ünnepélyes alkalomnak megfelelő legyen, illetve a neptunban feltételnül ellenőrizze, hogy minden adata megfelelően legyen megadva, a későbbi adminisztrációs hibák elkerülése végett. (pl. második keresztnév, szül. hely, idő, stb.)

Kérem, hogy a záróvizsgára készült prezentációt elektronikus úton, legkésőbb 2023. január 16. 13 óráig szíveskedjen a következő e-mail címre elküldeni:

  • GEO: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • MI: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • TSZI: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A prezentáció sablonja az alábbi linken érhető el:
https://www.amk.uni-obuda.hu/images/dokumentumok/Záróvizsga/2020/OBUDAI_EGYETEM_PREZENTACIO_TEMPLATE_OE.pptx

A záróvizsga-bizottság a szóbeli feleletek után, összesítve hirdeti ki a záróvizsga-eredményeket.

A záróvizsga eredménye

a) szigorlati követelményt is tartalmazó tantervek esetén: a szigorlatokra, a szakdolgozatra és a záróvizsga szóbeli részére kapott érdemjegyek – a vizsgatárgyak számát figyelembe vevő – átlaga az alábbiak szerint:

Z = [S + SZD + Z1+Z2+…+Zm] / (2+m).

b) szigorlati követelményt nem tartalmazó tantervek esetén: a szakdolgozatra és a záróvizsga szóbeli részére kapott érdemjegyek – a vizsgatárgyak számát figyelembe vevő – átlaga az alábbiak szerint:

Z = (SZD + Z1+Z2+…+Zm) / (1+m).

A záróvizsga sikertelen, ha bármelyik kapott érdemjegy elégtelen. A záróvizsga eredményét a bizottság elnöke hirdeti ki.