A PMSz több éve megrendezi projektmenedzsment felkészültségi versenyét. 2021-ben újra meghirdetjük egyetemi hallgatókból álló csapatok számára a versenyt, megújult névvel – junior projektmenedzsment verseny - és arculattal, az alábbiak szerint.

  • A versenyben induló csapatok létszáma három fő (legfeljebb egy tartalék nevezhető).
  • Egy felsőoktatási intézményből több csapat is jelentkezhet.
  • A verseny három fordulós lesz.

o   Az első forduló a selejtező, ebben be kell mutatkozni, egy feladatot kell megoldani, illetve egy fontosnak vélt projektmenedzsment trendet kell bemutatni. A selejtezőre 2021 februárjában kerül sor.

o   A középdöntő és a döntő online, szóbeli lesz. A középdöntőbe legfeljebb kilenc, a döntőbe három csapat jut be. A középdöntőre 2021. március 26-án, a döntőre 2021. április 16-án (mindkét esetben pénteken) kerül sor.

  • A helyezett csapatok projektmenedzsment oktatást és képzést kapnak professzionális képző cégeknél, ingyenesen vehetnek részt PMSz rendezvényeken és tárgyjutalmat kapnak.

A verseny kiírása a PMSz honlapján érhető el :

https://pmsz.hu/hireink/pmsz-junior-projektmenedzsment-verseny-2021/

Információk  (egyoldalas összefoglaló a versenyről a potenciális versenyzők részére - prezentáció a versenyfelhívásról) a https://bit.ly/2Yng5nZ  linkről letölthetők. A YouTube csatornán közzétett, a versenyre felhívó videó itt található: https://www.youtube.com/watch?v=s2WSA-LT9gQ