NTP-HHTDK-17
image3
image2

oe amk logo

NOVEMBERBEN TDK

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa novemberben szervezi meg őszi Tudományos Diákköri Konferenciáját.

A XLVI. Tudományos Diákköri Konferenciát
2017. november 15-én (szerdán) tartjuk.

image1
A konferenciára előzetesen nevezni kell a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari elektronikus TDK rendszerben (tdk.amk.uni-obuda.hu), majd véglegesítés után a rendszer által generált jelentkezési lapo(ka)t és kivonatot alá kell íratni a konzulenssel. Az így összeállított anyagot 2017. október 25. (szerda) délig (1200 óra) kell leadni a Kari Tudományos Diákköri Tanács elnökénél (Földváry Lóránt, Geoinformatikai Intézet, fsz. 6. szoba, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos TDK konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait: XXXIV. OTDK központi felhívása (www.otdt.hu) A dolgozatot – az egyetem plágium ellenőrző rendszerébe történő feltöltése után – november 9. (csütörtök) délig (1200 óra) a kari TDK rendszerben is rögzíteni kell: tdk.amk.uni-obuda.hu
A XLVI. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetése 2017. november 21-én, kedden 17:00-kor lesz Óbudán.

Az Óbudai Egyetem
XLVI. Tudományos Diákköri Konferenciájának
fontosabb időpontjai 2017. őszi félévben

október 25. 12:00 óra   
A kari elektronikus TDK rendszerben (https://tdk.amk.uni-obuda.hu/) elkészített, onnan kinyomtatott, a konzulens által aláírt jelentkezési lap(ok) és a TDK dolgozat szintén az elektronikus rendszerből nyomtatott egyoldalas kivonatának leadása a kari TDT elnöknek.
október 26.   A kari TDT elnök eljuttatja a tartalmi kivonatokat és a jelentkezési lapokat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.
október 27.   A kari TDT elnök összeállítja a kari szekciók programját (az előadások 15 percesek, melyet 5 perces vita követhet) a szokásos formában, mely tartalmazza a szekciók elnevezését, elnökeinek, tagjainak, hallgatói titkárainak neveit, adatait és a szekciók programját, valamint a rövid tartalmi kivonatokat, melyeket eljuttat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.
november 9. 12.00 óra   A TDK dolgozatokat az egyetemi plágium ellenőrző és a kari TDK rendszerbe feltöltik a hallgatók. A kari TDT elnök továbbítja a dolgozatokat a szekciók bíráló bizottságának.
november 13.    Dolgozatonként minimum 2–2 bírálat begyűjtése, jegyzőkönyvek és a lebonyolításhoz szükséges anyagok előkészítése.
november 15.   Az Óbudai Egyetem XLVI. Tudományos Diákköri Konferenciája karonkénti szervezésben.
november 16.   A kari TDT elnök eljuttatja a kari szekciók eredményeit és a dolgozatok bírálatait az ÓE ETDT elnökének, az eredményhirdetés előkészítésére.
november 21. 17.00 óra   A XLVI. Óbudai Egyetem TDK ünnepélyes eredményhirdetése Óbudán.
november 30.   A kari TDT elnökök feltöltik és elküldik a jegyzőkönyveket az OTDT előírásai szerint.

Sikeres TDK munkát és eredményes konferenciát kívánok!

2017. szeptember 15.

Dr. Vámossy Zoltán
OE ETDT elnök
vamossy.zoltan[at]nik.uni-obuda.hu
Dr. habil. Földváry Lóránt
AMK TDT elnök
foldvary.lorant[at]amk.uni-obuda.hu
image6
 
emet logo szines

NTP-HHTDK-17