Ha a fantáziádat megmozgatja a fény,
ha azon gondolkozol, hogy a világítás hogyan adhat hozzá a mindennapokhoz,
ha új gondolataid vannak a természetes vagy a mesterséges fény alkalmazásával kapcsolatban,
ha alkotásodnak, művednek része a fény,

 akkor pályázz a „Junior Master of Light” díj elnyerésére!

A díjról
A Junior Master of Light díjat a Lisys-Project Kft. alapította, támogatója az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete. A díjjal az alapító és a támogató azoknak a hallgatóknak a tevékenységét, alkotómunkáját kívánja elismerni, akik gondolataikkal, újító ötleteikkel, világítási terveikkel, a megszokottól eltérő szemléletükkel hozzájárulhatnak a hazai világításkultúra fejlődéséhez.

A Junior Master of Light hallgató díjat A Fény Mestere világítástervezési nívódíj szakmai zsűrije ítéli oda, ami valós szakmai elismerést jelent a győztes pályázónak. A pályázatot nagy sajtó figyelem övezi, a győztes pályázó neve a szakmai fórumokon ismertté válik, komoly hazai – és a fődíjnak köszönhetően – nemzetközi kapcsolatokat alakíthat ki, amelyek a karrierépítésben nagy előnyt jelentenek.

A pályázásról
Nem elvárás 100 szónál hosszabb pályázati dokumentáció, viszont legalább olyan terjedelem szükséges, amely lehetővé teszi a pályamű részletes bemutatását. A pályázat elengedhetetlen részét képezik a fotók, valamint opcionálisan makett, prototípus, modell vagy videó is csatolható.

A pályázás menete nagyon egyszerű, minden információ megtalálható a www.afenymestere.hu oldalon, a kitöltendő regisztrációs form linkje: https://afenymestere.hu/jfm-regisztracio/.

Fontos információk

  • A pályázat beadási határideje: 2024. március 15. 24:00 óra
  • Nevezési díj nincs.
  • 2024-ben szavazáson alapuló Közönségdíj is átadásra kerül

LÉPJ KI A FÉNYRE, ÉS LEGYÉL TE A JUNIOR MASTER OF LIGHT 2024!

Pályázati kiírás letöltése (docx)

JuniorMasterofLight hallgatóipályázat