image3
image2

oe amk logo

ÁPRILISBAN TDK

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa áprilisban szervezi meg tavaszi Tudományos Diákköri Konferenciáját.

A XLVII. Tudományos Diákköri Konferenciát
2018. április 18-án (szerdán) tartjuk.

image1

A konferenciára előzetesen nevezni kell a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari elektronikus TDK rendszerben (tdk.amk.uni-obuda.hu), majd véglegesítés után a rendszer által generált jelentkezési lapo(ka)t és kivonatot alá kell íratni a konzulenssel. Az így összeállított anyagot 2018. március 28. (szerda) délig (1200 óra) kell leadni a Kari Tudományos Diákköri Tanács elnökénél (Alba Regia Műszaki Kar esetében Földváry Lóránt, Geoinformatikai Intézet földszint 6. szoba, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos TDK konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait: XXXIV. OTDK központi felhívása (www.otdt.hu) A dolgozatot – az egyetem plágium ellenőrző rendszerébe történő feltöltése után – április 12. (csütörtök) délig (1200 óra) a kari TDK rendszerben is rögzíteni kell: tdk.nik.uni-obuda.hu
A XLVII. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetése 2018. április 25-én, kedden 17:00-kor lesz Józsefvárosban.

Az Óbudai Egyetem XLVII. Tudományos Diákköri Konferenciájának fontosabb időpontjai:

március 22. 12:00 óra   A kari elektronikus TDK rendszerben (https://tdk.amk.uni-obuda.hu/) elkészített, onnan kinyomtatott, a konzulens által aláírt jelentkezési lap(ok) és a TDK dolgozat szintén az elektronikus rendszerből nyomtatott egyoldalas kivonatának leadása a kari TDT elnöknek.
március 22.   A kari TDT elnök eljuttatja a tartalmi kivonatokat és a jelentkezési lapokat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.
március 23.   A kari TDT elnök összeállítja a kari szekciók programját (az előadások 15 percesek, melyet 5 perces vita követhet) a szokásos formában, mely tartalmazza a szekciók elnevezését, elnökeinek, tagjainak, hallgatói titkárainak neveit, adatait és a szekciók programját, valamint a rövid tartalmi kivonatokat, melyeket eljuttat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.
április 12. 12.00 óra   A TDK dolgozatokat az egyetemi plágium ellenőrző és a kari TDK rendszerbe feltöltik a hallgatók. A kari TDT elnök továbbítja a dolgozatokat a szekciók bíráló bizottságának.
április 16. 12.00 óra   Dolgozatonként minimum 2–2 bírálat begyűjtése az elektronikus rendszerben, jegyzőkönyvek és a lebonyolításhoz szükséges anyagok előkészítése.
április 18.   Az Óbudai Egyetem XLVII. Tudományos Diákköri Konferenciája karonkénti szervezésben.
április 18.   A kari TDT elnök eljuttatja a kari szekciók eredményeit és a dolgozatok bírálatait az ÓE ETDT elnökének, az eredményhirdetés előkészítésére.
április 25. 17.00 óra   A XLVII. Óbudai Egyetem TDK ünnepélyes eredményhirdetése Józsefvárosban.
április 30.   A kari TDT elnökök feltöltik és elküldik a jegyzőkönyveket az OTDT előírásai szerint.

2018. február 6.

Dr. habil. Földváry Lóránt
AMK TDT elnök
Dr. Vámossy Zoltán
OE ETDT elnök
image6
 
emet logo szines