20220602 0100A hagyományokhoz híven idén is megrendezték az EUPed-et, a Kárpát-medencében oktató pedagógusokhoz szóló ünnepet az Óbudai Egyetemen június 2-án. Egyetemünkön a pedagó-gusnap tágabb értelmezést kap, szá-munkra a Kárpát-medencei magyarság összetartozásáról is szól.

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték az EUPed-et, a Kárpát-medencében oktató pedagógusokhoz szóló ünnepet az Óbudai Egyetemen június 2-án. Egyetemünkön a pedagógusnap tágabb értelmezést kap, számunkra a Kárpát-medencei magyarság összetartozásáról is szól.

Mészáros Attila alpolgármester úr részére az Óbudai Egyetem, az Alba Regia Műszaki Kar és a műszaki felsőoktatás fejlesztése érdekében kifejtett tevékenysége, a hallgatói közösséget építő és a hallgatói életet ösztönző kezdeményezéseiért, valamint a fehérvári duális felsőoktatási együttműködési hálózatban vállalt aktív szerepe elismeréseként címzetes egyetemi docens kitüntető címet adományozza az Óbudai Egyetem.

Dr. Katona János adjunktus úr az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán a Geoinformatikai Intézet irányításában végzett lelkiismeretes vezetői munkájának, a földmérő alapszakhoz tartozó ipari szakmai kapcsolatok kezelésében végzett, a beiskolázási programot támogató színvonalas, eredményes tevékenységének elismeréséül rektori dicséretben részesül. 

Ezúton gratulálunk a kitüntetetteknek!

fotó: Simon Erika